Andreas Carlson

Kontaktuppgifter

073-511 70 80

Samhället är större än staten. Jag arbetar för ett samhälle med starka och fria familjer, föreningar och företag. Jag är gruppledare i Riksdagen och ledamot i justitieutskottet. Född 1987 är jag den yngsta riksdagsledamoten för Kristdemokraterna. Jag är distriktsordförande för Kristdemokraterna i Jönköpings län. Utanför politiken engagerar jag mig i Mullsjö Innebandy.

andreas.carlson@kristdemokraterna.se

Prenumerera på mitt nyhetsbrev


Nyheter med koppling till mig

  • Vi ska ha nolltolerans mot upplopp

    Det måste råda nolltolerans mot upplopp och våld. Vi får inte tolerera våld som riktar sig mot polis och annan utryckningspersonal. Samhället får inte svika de familjer som bor i de drabbade områdena. Alla i vårt land ska ha rätt till samma trygghet och frihet. Det skriver Ebba Busch Thor och Andreas Carlson på Expressen Debatt.

    Läs artikeln här

  • ”Fler poliser kan göra nya organisationen effektivare”

    Vi vill satsa 4 miljarder på Polisen: 2 000 fler poliser anställs till år 2020, polismyndigheten förstärks med 500 civilanställda nästa år för att renodla polisens arbetsuppgifter, förstärkt terrorberedskap samt att beredskapspolisen återinförs. Det skriver Ebba Busch Thor, Jakob Forssmed och Andreas Carlson i DN i samband med att partiet presenterar sin vårmotion.