Andreas Carlson

Kontaktuppgifter

073-511 70 80

Samhället är större än staten. Jag arbetar för ett samhälle med starka och fria familjer, föreningar och företag. Jag är gruppledare i Riksdagen och ledamot i justitieutskottet. Född 1987 är jag den yngsta riksdagsledamoten för Kristdemokraterna. Jag är distriktsordförande för Kristdemokraterna i Jönköpings län. Utanför politiken engagerar jag mig i Mullsjö Innebandy.

andreas.carlson@kristdemokraterna.se

Prenumerera på mitt nyhetsbrev


Nyheter med koppling till mig

  • Andreas Carlson: Viktiga insatser för att hantera flyktingkrisen

    – Insatserna som vi presenterar idag är ett viktigt steg för att klara den akuta flyktingsituationen. Det har varit avgörande för oss att förslaget om tillfälliga uppehållstillstånd finns med, vi måste se till att vi klarar flyktingmottagningen även i framtiden.
    Det säger Andreas Carlson med anledning av flera partier idag presenterar insatser för att klara flyktingkrisen.

  • "Vi behöver en migrationspolitik med både hjärta och hjärna"

    Vi behöver en migrationspolitisk med både hjärta och hjärna. Som säkrar att vi kan hjälpa både idag och imorgon, och som lättar trycket på det svenska asylmottagandet. Vi behöver också en politik som inte bara välkomnar människor hit, utan också hem. För det krävs reformer som gör det lättare att gå ifrån bidrag till arbete och som sänker trösklarna in på arbetsmarknaden.

    Det sa Andreas Carlson under onsdagens riksdagsdebatt.